Fredag

Japp, då är det fredag och man undrar vart veckan tagit vägen.
Det har varit mycket planeringsjobb inför våren. Sånt sliter. Utbildningsprogram på gång.
Praktikanten har slitit sitt hår med affärsplan och marknadsplan för Uppfinningen. Mycket bra underlag som låg till grund för prioriteringar inom Uppfinningsprojektet. Genomgång med Uppfinnaren och ”Slussen” har givit rejäl skjuts för projektet. Nästa beslutspunkt kommer att vara den 7 januari.

Vi har också jobbat både djupt och brett med flera projekt inom Socialt Ansvarstagande, Ansvarsfullt Företagande, CSR. Det är ett stort område som är i kommande och hypat i samband med att standarden ISO 26000 har släppts.

Igångsättningen av den kliniska prövningen blev lite småstressad. Kliniska prövningsledaren ”satt fast på ett tåg” i södra Sverige. Det visade sig att han hade stått på fel plattform när tåget gick. Den medicintekniska produkten ska användas av ”patienterna” i hemmiljö. Först tre veckor sedan utvärdering. Därefter ska produkten kompletteras med ytterligare medicinteknisk produkt och användas under ytterligare tre veckor.

Veckans stora miss var att vi missade Kreafonfrukostträffen eftersom vi inte kom ur sängen i rätt tid.

Vi ska inte glömma att MedTech Magazine kom ut denna vecka. MedTechbloggen tycker att den återigen har fått på tok för mycket fokus Stockholm. Möjligheter borde finnas att starta ett mer aktuellt konkurrerande magazine med fokus mot Malmö/Lund – Göteborg – Oslo.

Helt plötsligt har kontorets fönster pyntats med ljusstakar. Det är alldeles strax advent. Tack Gunvor!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Fredag”

  1. Lena säger:

    Låter som en intressant vecka! Visst är det underligt med tid som bara försvinner? Var tar den vägen?

  2. Ann Onym säger:

    Uppfinningen verkar intressant! Ska bli intressant att följa fortsättningen :)

Kommentera