Nu startar MedTechBloggen

Som första företag inom den medicintekniska branschen startar Nordic Medical Advisor en näringslivsblogg!

Vi ger oss in i bloggandet med öppna ögon och öron. Vi vill förmedla och dela med oss av egna tankar inom Life Science-området. Det kan röra sig om allt, stort som smått, sant och hörsägen.

Intresset för att starta en blogg inspirerades av vår reklambyrå, Kreafon, i Göteborg. Jag har följt Kreafons blogg sedan start vilket i sin tur gjort att jag letat runt på nätet efter andra bloggar. Det var roligt och lärorikt. Förutom alla dessa modebloggar finns det andra ”riktiga” bloggar med, för oss, mycket nyttig information. Det är också roligt att lämna kommentarer på andras bloggar!

Vi kommer att förutom att skriva själva låta gästbloggare komma till tals på NMAs blogg. Följ med på vår spännande resa och komihåg att lämna kommentarer till inäggen!

Tags: , , ,

2 kommentarer till “Nu startar MedTechBloggen”

  1. Lena säger:

    Heja MedTechBloggen! Tack för omnämnandet. Känns kul att vara inspirationskälla!

  2. MedTechbloggen » Blog Archive » Först i Sverige säger:

    […] Den 3 juli 2008 startade vi MedTechbloggen! Jag, Bengt Wallman, skrev då bla: ”Som första företag inom den medicintekniska branschen startar Nordic Medical Advisor en näringslivsblogg! Vi ger oss in i bloggandet med öppna ögon och öron. Vi vill förmedla och dela med oss av egna tankar inom Life Science-området. Det kan röra sig om allt, stort som smått, sant och hörsägen.” […]

Kommentera