Född: Röntgenbloggen

Som ni säkert kommer ihåg blev MedTechbloggen ledsen när beskedet kom att OPsyrran Falun skulle sluta blogga. Vi kallade den vår Systerblogg och saknar den fortfarnade. Hur glada blev vi då inte när vi hittade en ny Systerblogg! Denna gång i Värmland där MedTechbloggen redan kan språket. Kul! MedTechbloggen hälsar Röntgenbloggen välkommen ut från de mörka rummen! Vi kommer att följa er noga. Här kommer en fråga till Röntgenbloggen: Kan ni tala om var bilden ovan är fotograferad? Priser utlovas inte eftersom det kan strida mot Samverkansavtalet.

Tags: , , , , , , ,

3 kommentarer till “Född: Röntgenbloggen”

 1. Röntgenbloggen säger:

  Hej!

  Tack för er fina kommentar och kul att ni hittat till vår blogg. Vi hoppas också att ni kommer tycka om det vi vill berätta om vårt yrke och vår röntgenverksamhet på landstinget i Värmland.

  Bilden är helt klart från Centralsjukhuset i Karlstad vid vår lilla utställning runt sjukhusets historia.

  /rontgenbloggen.se

 2. Bengt Wallman säger:

  Jajamen, bilden är från Karlstad! Men som sagt, vi vågar inte dela ut något pris. Ni får ta åt er äran, gratulerar! Vi kommer självklart att följa era äventyr på Röntgenbloggen. Ni är också välkomna att Gästblogga på MedTechbloggen!

 3. MedTechbloggen » Blog Archive » Ack Värmeland du sköna säger:

  […] ett par månader sedan välkomnade MedTechbloggen den nya “systerbloggen” från Karlstad ut i bloggvärlden. När man […]

Kommentera